loader image

XV. Dél-Zselic Kupa (U13)

U13-as csapatunk is részt vett hétvégén a XV. Dél-Zselici tornán Szigetváron.

A csoportmérkőzéseket nagyon szépen abszolválták a gyerekeket, 9:2-es gólaránnyal, 3 győzelemmel és 1 döntetlennel csoportelsőként jutottunk a középdöntőbe.

Ott aztán egy horvát és a Halászi Focisuli két csapata várt ránk. A horvátokat nagyon magabiztos játékkal kiütöttük, majd a két Halászi pedig minket ütött ki, viszont a horvátok magabiztosan verték mindkét Halászit, így azért komoly körbeverések alakultak ki ebben a csoportban. A dolog pikantériája az, hogy ha az utolsó középdöntős mérkőzést megnyerjük, akkor döntőt játszhattunk volna, hiszen az első helyen végeztünk volna, ha kikapunk, akkor viszont a csoport 4.helyén végzünk és akkor csak a 7-8.helyért játszunk. Sajnos az utóbbi következett be, ahol döntetlen állást követően büntetőkkel kikaptunk, így a 8. helyen zártuk a tornát.

Csoportmérkőzések:
La Escuela FC – Debreceni SI (5:0)
La Escuela FC – Kozármisleny (1:0)
La Escuela FC – Dombóvár (2:1)
La Escuela FC – PVSK (1:1)

Középdöntő:
La Escuela FC – NK Garic Garesnica (6:1)
La Escuela FC – Halászi Focisuli B (0:7)
La Escuela FC – Halászi Focisuli A (0:4)

7-8.helyért
La Escuela FC – PVSK (1:1)
Büntetőkkel: 1:2

Érdekesség, hogy az a horvát csapat, akiket mi simán vertünk döntőt játszott és a 2. helyen végzett. A torna 4. helyezett Dombóvárt szintén megvertük, sajnos a Halászi csapataival valamiért nem tudtunk mit kezdeni. Ilyenek ezek a tornák, sok mindenről dönt egy mérkőzés, a mi esetünkben ez döntő helyett egy 8. hely lett, viszont le a kalappal a gyerekek előtt hiszen a 7 fős keretből négy 2008-as születésű játékos kapott helyett, szóval a keret fele az U11-es korosztályhoz tartozik. Ha pedig innen nézzük meg a mutatott játékot, akkor viszont óriási Gratuláció jár a csapatnak!

A hétvégén folytatódik a tornasorozat és az U11-es korosztályunk látogat majd Szigetvárra!

Hajrá LEFC!

 

www.lefc.hu - Minden jog fenntartva