loader image

LEFC – REACTOR SE RÁKOSPALOTA (11:0)

Csapatunk megkezdte tavaszi szereplését (majdnem teltház előtt) a Kistarcsai Városi Sportcsarnokban.

Álmoskásan kezdtük a találkozót, lassan és körülményesen járattuk a labdát a 9-esen védekező vendég csapat ellen, akcióinkat pedig kósza távoli lövésekkel próbáltuk befejezni nem nagy sikerrel. Három perc után aztán sort cseréltünk és egy kicsit gyorsítottunk a játékunkon, aminek meg is lett az eredménye és 2 perc alatt sikerült 2 gólt is szereznünk. De ezután is csak csordogált az első felidő, amiben azért még további 2 gólt szereztünk, így 4:0-ás vezetéssel mentünk pihenni.

A második játékrészre aztán javult a játékunk, ami nem csak a látványos támadásokban, de a gólok számában is megmutatkozott, ugyanis hétszer is eredményesek tudtunk lenni, így alakult ki a 11:0-ás végeredmény.

Külön öröm számunkra hogy pályára lépett új igazolásaink közül mindenkinek sikerült betalálnia és az újonnan szerződtetett kapusunk is nagyszerűen védett, ezúton is gratulálunk nekik.

Jövő héten egy fontos rangadó vár ránk, a Cső Montage csapatához látogatunk Érdre, ami mondhatni 6 pontos találkozó lesz, hiszen eldől, melyik csapat fogja tudni tartani a lépést a BME II. csapatával.

A mérkőzésről készült fotókat nagyon szépen köszönjük Berecz Gábornak!

Hajrá LEFC!

La Escuela FC – Reactor SE Rákospalota (11:0)

Kezdő: Joó – Munkácsi – Varga – Benedek – Eichenwalder
Cserék: Birkás, Szűcs, Csegedi, Czerman, Mákos, Szappanos, Babik

Gól: Czerman (3), Szűcs (2), Mákos (2), Csegedi, Varga, Eichenwalder, Szappanos

www.lefc.hu - Minden jog fenntartva