loader image

LEFC – ASTERIX SC (5:3)

Beszámolónk elején azzal kezdenénk, hogy a mérkőzés előtt egy kis díjjal köszöntük meg Enyedy Koppánynak a klubbért folytatott áldozatos munkáját.

Ezt követően pedig egy kicsit a mérkőzésről… A vendég csapat hozzánk is meglepetésért jött, mint tette azt az előző fordulóban tette a Cső Montage ellen. Mi viszont erre felkészültünk, így komoly meglepetés már nem érhetett minket. Fontos volt a jó kezdés és ez szerencsére sikerült is, hiszen 3:0-al sikerült indítanunk az összecsapást, amire az ellenfél csupán kétszer tudott válaszolni. A félidő vége előtt ráadásul újra két gólos lett az előnyünk, így némi lépéselőnybe kerültünk.

A második játékrészben aztán ellenfelünk beszorított minket, de vagy a kapusunk védett bravúrral vagy a védekezésünk működött jól, így csak egy gólra futotta a vendégektől, ami viszont nekünk is összejött, így alakult ki az 5:3-as végeredmény.

Összeségében az első félidei játékunkkal megnyertük a mérkőzést, viszont a második félidei játékot nem szabad még egyszer megismételni, mert abból baj lehet. Egy igen fontos mérkőzést nyertünk meg, így kijelenthető, értékes 3 pontot szereztünk.

Folytatás szerdán az Emericus KSE vendégeként.

Hajrá LEFC!

La Escuela FC – Asterix SE (5:3)

Kezdő: Birkás – Czerman – Szűcs – Szappanos – Eichenwalder
Cserék: Joó, Mákos, Munkácsi, Babik, Benedek, Varga, Horváth, Lászlóffy

Gól: Czerman (3), Szűcs (2)

www.lefc.hu - Minden jog fenntartva