UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (U13)

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (U13)

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (U13)

Ennél a korosztályunknál már az alsóházi rájátszás kezdődött meg a múlt hétvégén.

Mivel az alapszakaszt a 4. helyen zártuk, nem sokkal lemaradva a felsőházi 3. helytől. Ebben a korosztályban volt az egyik legnagyobb játékosmozgás a télen, hiszen egy komplett sor érkezett az átigazolási időszakban. Így egy elég szép létszámú kerettel vághattunk neki az első körnek.

Először az ELTE SE csapata volt az ellenfelünk, akinek a nagypályás Budai FC – Tabán adja a játékosait. Sokszor kapkodva és nagyon akarva Futsaloztunk, ami pontatlansághoz és labdavesztésekhez vezetett, de ahogy teltek a percek, úgy nyugodtunk meg és játszottunk egyre jobban és ezáltal jöttek a gólok is. Kicsit magunknak is nehézzé tettük ezt a mérkőzést, de végül ha szorosan is, de sikerült nyerni 3:2-re.

Következett a második találkozó, ahol a Cső-Montage csapata volt az ellenfél. Erről a meccsről elmondható, hogy teljes élvezettel és akarattal játszottunk. Gyönyörű Futsal elemeket végrehajtva, szebbnél-szebb támadásokat vezetve és gólokat lőve magabiztosan 5:2 arányban győztünk.

Végezetül a Kastélydomb SE-vel zártuk a napot. Ellenfelünk a saját térfele közepére visszaállva próbálta tördelni a játékunkat, ami az első félidőben sikerült is. Aztán a második játékrészben már kijött az, ami az előző találkozót is jellemezte, a felszabadult, örömteli játék, szép Futsallal, így végül kiütéses 9:1 arányú győzelem lett a vége.

Összességében a gyerekek nagyon jól játszottak egytől egyig és remek Futsalt mutattak be, amit sokszor tapssal jutalmaztak a nézők. Ennek köszönhetően végül egy nagyon szép napot zárva, 9 ponttal az 1. helyről várhatjuk a folytatást.

Gratulálunk! Hajrá LEFC!

 

EREDMÉNYEK (2018. március 17.)

La Escuela FC U13 – ELTE-BEAC (3:2)
Cső-Montage BFC – La Escuela FC U13 (2:5)
La Escuela FC U13 – Kastélydombi SE (9:1)

www.lefc.hu - Minden jog fenntartva

Vélemény, hozzászólás?