loader image

LEFC – RUBEOLA FC II (8:7)

Következett a Rubi II elleni rangadó, hazai pályán. Czerman eltiltását töltötte, viszont jó hír volt, hogy rajta kívül mindenki rendelkezésre állt, így majdnem teljes kerettel vártuk ezt a mérkőzést.

Az egész összecsapás nagyon jó tempóban zajlott, mondhatni lüktetett a játék. Mindkét csapat próbálta a labdaszerzés után minél gyorsabban befejezni a támadást, lehetőleg még létszám fölényben, így nagyon sok helyzet, gól, kapufa és kapus bravúr volt a találkozón. Ebből mi jöttünk ki jól és vízilabda szerűen 8:7-re sikerült nyernünk.

Az elmúlt 3 mérkőzésen akarat nélkül, nem túl jó játékkal sikerült nyernünk, viszont ez volt az a mérkőzés, ahol visszakaptuk a csapat igazi arcát, a srácok óriásit küzdöttek egymásért és a játékunk is egész jó volt, így megérdemelten nyertünk.

Ezzel a győzelemmel (ha még matematikailag nem is, de) szinte majdnem biztos, hogy ezüstérmesként zárjuk a bajnokságot, amiért óriási Gratuláció a csapatnak! A következő héten szabadnaposak leszünk, hiszen a Police SE visszalépett a bajnokságtól, így majd csak 2 hét múlva lép pályára a csapat, ahol nem más mint a BME II. csapatát fogadjuk, így egy újabb rangadó következik. Annak az összecsapásnak már nem sok tétje lesz, viszont az első körben csúnya vereséget szenvedtünk, amiért szeretnénk otthon revansot venni.

Találkozzunk 2 hét múlva! Hajrá LEFC!

La Escuela FC – Rubeola FC II (8:7)

Kezdő: Birkás – Mákos – Szűcs – Szeles – Szappanos
Cserék: Joó, Benedek, Babik, Kürti, Munkácsi, Eichenwalder, Lászlóffy, Turcsik

Gól: Szeles (4), Babik (2), Szappanos, Szűcs

www.lefc.hu - Minden jog fenntartva